Jag och du

Kvällen igår var toppen!  hade sjukt kul med både nya och gamla vänner:)    började kvällen med att Hilda och Jenny kom hem till mig o vi fixade oss innan mammi skjutsade oss till Amanda ! väl där var brudarna redan stupfulla, haha kan väl säga att vi låg efter en del ;) 
En sak jag verkligen inte förstår mig på är jag & du varför varför varför kan vi inte bara vara vänner och tycka om varandra..  När vi ses hittar vi alltid fel på varandra men ja försöker hela tiden bara glömma skiten o försöka men du bara fortsätter o tjatar o tjatar. Jag vet att du tycker om mig och du vet att jag tycker om dig. Varför kan vi inte bara se de fina hos varandra och skita i de små saker som vi båda gör fel? igår kändes de ganska hopplöst med att ens försöka. Trodde du skulle höra av dig inatt eller tidigt i morse men neeeej. Jag vill vara din vän men du måste sluta vara så jävla damp hela tiden.  HAHAH för du är fan det. Men vi är rätt så lika jag & du. Det kanske är därför vi håller på som vi gör eller?  

Ässsscchhh  hör av dig till mig när du tänker lägga ner o va grinig för som du säger själv jag är din bästa vän right?
Vet ni vad jag ska göra nuuuuu, nej de är ju klart att ni inte kan veta de så dörför ska jag berätta det nu för er- 

ta av mig strumporna, tröjan och byxorna. Krypa ner i Eriks säng o titta på andra avenyn !  Erik staffan och Niklas är ute o åker cross o de kan ta ett ta så ja hinner nog se klart på hela säsongen ;)
(En sak som ja såg nu när ja förhandsgranskade inlägget är att de blir understrykna markeringar under vänner och dig i min text o de blev de av sig själv o går inte att ta bort-.-  ja fattar inte... :s )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0