Vägval

om man inte menar just i detta ögonblick utan just i det ögonblicket för två minuter sen hur säger man då ? 
man kanske säger så som ja skrev ?  Ja iaf så i dett ögonblicket för två minuter sen eller nja nu närmare tre, då iaf så bestämde äntligen Erik och jag vart vi ska befinna oss imorgonkväll!!!!!!!!!!!!
Vi ska till Amanda vilket jag är jätte glad över. Tror det kommer bli toppen=D 
Alltså detta år vilket jävla år det har varit ändå. jag tror jag har levt som mest detta år.
Det bästa som hände var när vi hittade tillbaka till varandra. Efter åtta månader stod vi tillsammans hand i hand igen, så jävla underbart. 
Jag måste säga att det här året har varit riktigt bra och jag tror inte att nästa år kommer att slå detta men jag får hoppas på att det ligger nära där till :) 

vet ni jag har blivit Donkey Kong nörd. jag smiter här ifrån nu Tjjaaaoooooooooooooooo!
förra året på nyår : D då man var på bröllop !

detta underbara väder?

Det bara regnar och blåser...  Men vad gör väl det?  Får bara vara inne nu iaf "/  Det har börjat hända konstiga grejer i min hals nu, det liksom bubblar riktigt ordentligt när jag andas ut. Pappa säger att det är luftrörskatarr??
Neehh jag måste googla det där och titta efter.
Jag gick upp supertidigt idag för jag skulle åka in till stan eftersom jag hade körlektion idag och strax efter jag fått på mig skorna och ska hoppa in i bilen får jag ett sms av Per där han skriver att det inte blir någonting för han är sjuk.
Men jag ringde Linn fort och åkte till Kristinehamn ändå för vi hade bestämt att hon skulle komma till mig efter hon varit hos tandläkaren. När jag kommer till lägenheten har jag glömt laddaren till Ipoden vilket gjorde mig galen för jag hade verkligen sett fram emot att spela så mycket musik jag ville när jag äntligen var själv men nej nej. Sen dör min mobil vilket jag var beredd på så jag hade ju tagit med mig laddaren självklart men sen var det ju mindre kul att det var Fridas laddare jag hade tagit med mig!" 
Ah mamma fick iaf betala min bussbiljett hem o jag fick mig några springturer till Carab och tillbaka. Linn hon sket i tandläkaren vilket inte var något ovanligt....
Om en stund åker jag fill tokfian och det ska bli riktigt skönt att få tillbringa dagen med henne för jag har saknat henne väldigt mycket ;$
förlåt att jag varit dum o varit okontaktbar ...<3



Bara pussar






 

 

 

 

 

 

 

 



kämpar lite svettas

Jag sitter här i bara bh och trosor och det beror på att jag svettas som bara fan så vad jag än har på mig blir genomblött -.-
Jag var hos läkaren idag och har nu fått antibiotika så jag hoppas på att bli frisk  inom kort!
Idag har jag köpt födelsedagsprensenter åt pappsen som fyller år imorgon !  Fick även med mig Erik till stan vilket jag är väldigt glad över. Han brukar absolut inte vilja med ut på stan.
Något som är väldigt taskigt är att hela familjen och Hugo ska åka till Gustavsvik imorgon och bada!  Erik och jag hade planerat att följa med men nu blir det att vara hemma och se på film hela dag istället :(

Jenny min vän är också tyvärr sjuk så just nu sittter jag på chatten och är doktor Cecilia. Jag har nämligen mina tankar på att hon skulle kunna lida utav samma bakterie som mig....



Jenny skulle det kunna vara denna bakterie tro ??


`Take care alla osv´


Smarrigt

Ikväll blev det chockladfondue , riktigt smarrigt









Så himla gott !


`Take care alla osv´


detta kallar jag inte julafton

Denna jul sög helt klart i år. det går inte att ha julafton utan Linn för det första sen här näst blir det sjukan.

l




Alltså hur snyggt är det inte med leopardfärgade kläder??

Har fått en ansiktsbehandling idag av mammi så skönt, känner mig mycket fräschare nu !

`Take care alla osv´



denna dag vill jag bara sova bort



Alltså blä för idag, imorgon är det julafton och jag är fortfarande inte frisk...  Just nu står "att bli frisk" högst upp på min önskelista. Alltså det är inte okej att vara sjuk så här länge. Jag äter snart ingenting för jag får panik över att jag inte får träna  ... Om jag går ut o går dör jag nästan för det går inte att andas, de blir alldeles tjockt i halsen "/
Idag känner jag mig verkligen riktigt dålig. Verkligen överallt. Sånna här dagar vill jag inget hällre än att bara sova bort. Jag hoppas inte att Erik kommer hit idag för ens sent ikväll o det är väl mest för hans egen skull :)

Idag har jag saker jag måste göra ändå och först nu så ska jag se på julkalendern --> sitta i massage fotöljen --> Styrketräna --> färga håret på mamma --> sminka mig riktigt snyggt --> övningsköra  och resten av kvällen ska jag mysa med familjen. Syster kommer ju hit ikväll okksååååå!

Nej ja måste nog sätta igång nu

`Take care alla osv´



GÄSTBLOGGARN

cissi är redigt full... dumt inlägg mitt i natta!!!!!! JOOOOOOOOOOOOOOOOO
Godnattt o så daaaaaaa <3

PLO

I söndagas åke jag på ålandskryssning och det var faktiskt riktigt roligt :) 
Allt händer verkligen när farmor är med! hon är så knäpp och rolig så en resa med henne kan inte bli misslyckad! 

massa hemliga bus från kryssningen som ja inte tänker dela med mig av tyvärr , för feg. 

Jag har massa blåmärken på benen efter kryssningen då jag blivit jagad och varit klumpig och ramlat...

Idag stannade jag hemma från skolan för mår inte bra än "/ Det verkar inte som om min kropp tänker bli frik för nu har jag varit dålig för länge ! och det tar kål på mig jag blir verkligen tokig-.-

Oh vet ni vad!!!!! idag ska jag ha min första körlektion!  är inte direkt nervös utan mer ivrig och pirrig =) 


Veckan på klostret

Jag saknar Taizé något oerhört mycket. Jag saknar oss. Vi var världens bästa gäng, det var vi verkligen. Vi var som en liten familj som hjälpte varandra med allt och hade sjukt kul den tiden vi var där. Jag glömmer aldrig när Ebbas mobil ringer under den heliga tysta stunden under gudstjänsten och jag glömmer inte hur vi smet iväg och la oss på en kulle på klostret och solade. När vi alla samlades i den heliga becken i den tysta trädgården och döpte Jonatan. Det var både vi och tyskar som vad med på dopet. Vad fränt det måste ha varit att blivit döpt där ändå.
Linn varför följde du med på resan förresten ?  ja antar att de va för att få umgås med mig;)  För hhahaha ja glömmer aldrig när ja kommer in i rummet där vi bodde och jag ser att du börjar typ gråta o jag undrar vad som hänt o du gråter över att du missar en fest i Filipstad. Du vill hem från Frankrike för en fest i Filipstad. hahah du är så knäpp! (Men de är nog därför jag gillar dig så, för du är så knäpp;)

Den gemenskapen vi hade där nere är något jag saknar väldigt ofta. Alla blev annorlunda där nere. Det var väldigt förtrollat faktiskt. Ja kommer ihåg när den sista gudstjänsten var klar och ja visste inte var Emil va, sen efter två timmar kommer han ut från kyrkan o har fortsatt med den tysta stunden. Haha ja man blev lite konstig där nere faktiskt. Men vilken underbar känsla det var. Man bodde med andra människor från hela världen och man kunde vara precis hur konstig som helst utan att någon brydde sig. Jag skulle vilja åka dit igen. få uppleva allt det där ännu en gång.
Sista natten var så fantastisk när vi gick in i kyrkan fick alla ljus och efter det kommer små barn in i kyrkan och börjar skicka en låga vidare till alla runtomkring sen var hela kyrkan upplyst av ljus- så vackert. Efter mässan fick man gå och prata med munkarna som skulle hjälpa en att vägleda en i livet, om man hade livsfrågor gick man till dom.


Resan till Taizé fick mig att se världen på ett annat sett. Vi klarar oss så himla bra med bara varandra, det behövs inte mycket annat för att få ett lyckligt liv. Vänner är det finaste vi har.


Här kommer några bilder från resan ;





















`Take care alla osv´

Who run the world - Girls

idag är jag trött. Har INGEN röst kvar sen gårkvällen... Så ingen idé att ringa mig idag så ni vet.
Tack så jävla mycket för igårkväll. Hade väldigt roligt med alla fulla o goa människor:) första gången jag hade fest i lägenheten också, vi skötte oss någolunda iaf för ingen har ju ringt och klagat;)
Jenny tog massa bilder från kvällen igår som jag tänker lägga upp senare till veckan när jag fått dom!
Nu ska jag titta på massa O.C avsnitt innan klockan blir fyra då jag ska bege mig hem till Storfors. Måste ta med katongen med banandräkten också för nu är det Martins tur att låna den. sen har jag en massa tvätt också som måste med hem så de blir mycket te att bära till bussen.



<3

Vi  är lite smått galna 
hoppas ni tjejer hade kul igår o ni andra med förstås ! 
detta gör vi om inom kort =D
`Take care alla osv´



Trötter


länge sen jag använde den kavajen. Men idag gjorde jag det men tusan vad den har blivit mindre vid armarna eller ja mina armar har väl blivit större. oh jag vet inte om jag ska förtsätta att träna armarna eller kanske sluta.  Tycker det är snyggt med muuuuusskkkllleeerrrr men kavajerna blir väldigt trånga:s 

Snart ska jag ut och övningsköra i detta skit väder , fy vad de är tråkigt när det regnar. Man blir så grymt trött.
Hoppas jag piggnar inför boxningen ikväll:) tyvärr tränar inte Annika oss idag"/   den kvinnan är ju för ball alltså!  Så grym. hon får en verkligen att bli riktigt pissförbannad under träningarna vilket är så jävla underbart!  
Tack Annika för att du är så jävla bra !

`Take care alla osv´



grillad gröt?

Söt du är Jenny :)  fina bilder du hittat på viktorias dator också ;)

gud vad de va skönt att vara i skolan och träffa alla underbartknäppa vänner! Jag har så himla roligt med er. Ni gör verkligen min dag =D
Hade matteprov i dag också.... gjorde tre uppgifter av sju "/  fan. Aja jag gjorde ju lite i alla fall :)
Idag blir det Zumbaaaaaa ska bli riktigt skönt efter att inte ha kunnat träna något denna vecka. Erik och jag hostar ikapp om nätterna och nyser varje minut känns det som. Igår var jag tvungen att gå o lägga mig klockan åtta, var grymt trött efter bion men jag hann att laga god mat till mig och Erik innan iaf:)


Det där var betydligt mycket godare än det jag äter nu... Jag glömde gröten i micron så den blev bränd (och grillad för hade på inställningen grillad såg ja visst nu)  och alldeles stel -.-  tror jag hädde på för mycket salt också för uuscchh hur de smakar ;(

Nej shit nu är det lite brottom, måste ju se julkalernern innan jag går till gymmet

`Take care alla osv´



A true friend is someone who is there for you when she'd rather be anywhere else <3

Tjenare tjenare! Cecilias smått kändis-kåta vän Jenny här! Tänkte gästblogga lite :D
Hade tänkt börja med att berätta att Cecilia och jag har känt varandra en otroooligt lång tid, känns som vi känt varann i en evighet. Vår vänskap började på dagis och har sedan dess varit lite av en berg-och-dal-bana. Vi har gjort galna "förbjudna" saker ihop, men vi har även haft en hel del fighter. Vi bråkade en dagen och andra dagen hade vi "the time of our lives" .. ;) Det som jag tycker är lite kul och faktiskt känner mig lite stolt över är att vi alltid tagit oss igenom våra bråk (om man nu kan kalla det bråk^^) Vänskapen övervinner allt! Eller nått liknande, hihi.
-
Idag, presens, nutid är jag och Cecilia oövervinnerliga! Vi är bäst. Vi har kul. Vi är cp. Och hon är min störtsköna-party-brud-som-alltid-eller-ja-OFTAST-får-mig-på-bra-humör! hihihihi Just precis nu ska jag och Ceciliiiia plugga lite. Efter det ska vi nog ta en powernap för att sedan dra på bioooooo! Lucia-bio äre vi ska se; tre förhandsvisningar , nice huh ? ;D
Nej nu säger jag tack o hej! Jag älskar dig CECILIA ÅKARE! <3
Lika snygga då som idag ;)
Min lilla fiiiiiiis!
Så sjukt snygga vi va för si sådär 3-4 år sen ;)
-
Puss & Kram/ Jenny Zelmerlöw Saucedo Lautner Efron Fredriksson

hejsan hoppsan falleralleraaaaa !


Ibland vill jag verkligen inte vara blond.( nu snackar jag om hårfärgen..) 
Det är så fint att vara mörkbrun till vintern och så passar färgen bra med mina ögon också men jag vet att jag trivs bättre i blond för jag färgar alltid tillbaka till blond efter jag varit brunett ett ta. eller är det tvärt om, att jag färgar håret tillbaka till brunt efter jag varit blond? 

jag behöver hjälp i matte B.  finns det någon snäll själ som känner  - JAG VILL HJÄLPA DIG =D 
snälla säg till då ;$ jag förstår inte alls mycket och vi har prov på onsdag vilket jag verkligen har ångest över. jag borde verkligen försöka plugga matte nu men det är för tråkigt och jag vet att jag kommer behöva hjälp hela tiden i vilket fall så jag skriver hellre en novell. 
Ikväll skulle jag spelat innebandy och haft vinkväll med Magnus Lena och Linn men det blev det ju inget av eftersom token hade glömt bort att hon skulle ha musikaluppvisning ikväll -.- 
Hoppas det gick bra igår och att det går bättre ikväll !  skulle verkligen ha velat sett dig!  men jag antar att de blir fler gånger och att jag får följa med då =D 

Jag saknar Jacob jätte mycket fast han kan vara väldigt jobbig så saknar jag honom!  tur att han kommer hem till helgen så vi kan leka lite=D
jag har ju så många fina bilder på Jacob på min mobil men jag har ingen sladd här hemma så jag kan lägga över bilderna på datorn så det fick bli den här som jag hittade på facebook!
`Take care alla osv´



. . .

, denna dag har varit hemsk. förlåt till er alla som ens har försökt prata med mig idag
bloggar mer imorgon eller till helgen då jag förhoppningsvis mår bättre.

`Take care alla osv´



glöm inte bort mig




fy vad det är jobbigt att se dig glömma bort mig "/

Du försöker att göra bra ifrån dig för det är det som krävs. jag vet.  Men har du tänkt på mig något den här veckan ?  skulle inte tro det....
Jag vill inte prata med dig men det känns för pinsamt. Jag vet att det är mycket nu och jag vill inte göra något besvärligt, verkligen inte. jag tycker du är duktig som orkar och står i men snälla kom ihåg att jag är mer lycklig när jag är hos er.

Det är väldigt skönt att ha en egen lägenhet och komma närmare skolan men det är inte så kul att bo här när jag inte har några vänner här ifrån"/
det blir väldigt ensamt när Erik är med sina vänner så då går jag ofta och tränar en extra gång. men att träna själv är inte så kul heller.. Det är inte lika roligt att gå¨till gymmet själv.

Det är väldigt ensamt också att bära på en hemlighet. Det är något som jag borde berätta men det går inte, för jag får inte och jag törs heller inte.. dumma hemlighet-.- du är faktiskt jobbig att bära på

`Take care alla osv´


Helgen i västerås



O nu har jag kommit hem från en fartfylld helg i västerås! Har haft det riktigt bra hos syrran och på hotellet!
Har lärt mig en massa nu om hotellets datasystem och en hel del rutiner. Det har varit riktigt roligt så nu ska jag bara skriva ett nytt CV och skicka in till vicky och hoppas på att jag får jobbet till sommaren !
Tack så mycket Mimmi att du hjälper mig ;$
På lördagen gick mimmi och jag upp väldigt tidigt så vi skulle hitta med att träna på förmiddagen innan vi skulle ner på stan. Vi körde ett Skivstångspass vid nio sen gymmade vi lite och checkade in det nya gymmet, som hade tre våningar!  klockan elva var vi med på puls gymnastik, det var roligt men väldigt jobbigt efter att ha kört ett skivstångspass där låren blev tränade till tusen ....
efter vi har duschat o ska åka ner till stan så hittar jag inte mina nya vinterskor.. Någon hade snott dom så jag fick åka ner och gå på stan i gymnastikskor-.-  Mimmi köpte sen nya lika dana skor åt mig -
TACK!
Jag hoppas att de va en hemlös mamma som behövde ge hennes barn en fin julklapp och för att hennes dotter inte skulle behöva gå i sinna ballerina skor längre..
Det var säkert någon som behövde dom bättre än mig iaf, men inte okej att bara ta skor så där usch vad ledsen jag blev



o just ja !  jag köpte mig nyårskläder ! gud vad nöjd jag blev. Måste prova allt ihop nu när jag är hemma o se så allt passar ihop (: Har funderat en hel del på sminkningen också, ska testa lila färg med sotning &  sen blå färg. Ska ta kort och lägga ut bilder senare så får ni se hur de blir :)

FAN min fot har somnat nu känner ja !!! typiskt när de ringer... Men jag får låta de ringa:)


hittade ingen bra bild men här är shortsen jag köpte


köpte over knee strumpor till också:)

Jag hittar ingen bild på min silvriga topp som jag ska ha till och kameran har mamma så de blir ingen bild av den.

 

 

`Take care alla osv´



RSS 2.0