1:a helgen då man var laglig;)

Heeeyyy har inte haft tid att blogga någonting under helgen :P  Min första helg som 18 åring vilket betyder att jag kunde gå in lagligt på nattklubbar och krogar. Meeen behövde man visa leg ?  nej som vanligt;)  tycker att ni alla som inte är 18 borde pröva att gå in ändå ! har alltid fungerat för mig :) 



I fredags var jag ute på strömpis med dessa godinar!  en hel galen kväll med många skratt!  Emilie och jag var hemma runt sju, halv åtta på morgonen så lördag dag tillbringade vi sovandes i sänga!



Det här är min underbara syster gott folk!  Vi drog ut på night shift i lördagskväll och fy tusan vad roligt vi hade! Tack så grymt mycket  mimmi för allting. Som sagt du är underbar ! <3

rätt så kasst !

 jag är så förbannat trött. direkt efter skolan gick ja ner till stan o bokade lite körlektioner sen kom mamma ch hämtade mig så skulle vi övningsköra. hann sitta i bilen i ca fem minuter innan ja blev arg o sa "nej fan nu vill ja inte köra bil nåe mer" 

jag vet inte varför men har varit arg nästan hela tiden sen jag kom hem.  sjukt jobbig är jag o ja är så galet trött så ja orkar inte ens försöka vara glad...  Min fina kusin kom hit förut en sväng med presenter till mig o då blev ja ju glad en sväng iaf men sen blääääää..







egentligen så vet jag kanske varför jag känner mig arg o ledsen o de är nog till största delen ditt fel. Varför väljer du bort mig ?


Allt är toppen och alla bitar faller på plats

sitter just nu och skriver på min nya laptop !! Mamma pappa och Frida var här idag och firade mig :)  fick blommor och en minifläkt samt pengar till körkortet som ska tas snart ;P  o Frida hade köpt mig ett linne som jag önskat mig:) 
 Tack så mycket mamma och pappa för datorn, ä super glad kan jag säga er! :)

Blev sjukt glad att min familj kom hem till Erik och mig och firade mig:)  hade gjort cheesecake till ikväll också vilket Erik älskar så nu finns de inge kvar ;) 
måste säga att de känns att jag blivit 18,känner mig mycket mognare och näst intill vuxen. Känner att jag kommer fatta rätt beslut nu fram över i livet och att jag snart ska börja jobba och där efter flytta till en större lya
ELLER  ???

 jaoo jaooo min födelsedag var ju igår så tänkte lägga upp lite bilder ! Jag tillbringade min födelsedag med Jenny Frida Hanna och Lovisa =D 
 vi hade en riktigt bra kväll med många skatt och hockey !












( haha vi kan ju inte riktigt de där med regler så vi satt o kolla under matchens gång vad icing och offside var osv;)



  tack lovisa för en riktigt bra födelsedag!


BIG BROTHER

Idag har jag varit på jobb-intervju på Maxi :) gick jättebra dock är det 40 st till som har sökt"/ 
jag tänkte träna SBU idag men fan vad trött jag är...  tänkte gå o lägga mig men Elias ringde precis o han och Alice ville komma hit :)  mycket bättra jaaooo ! 
ikväll är det BB också! fy tusan vad rolig den här säsongen kommer bli !  dock var det inga snyggingar som var med :s  hoppas de kommer in i huset till veckan ;) 

BB är galet kul alltså. När de visade klipp sen förra året saknade jag de otroligt mycket!  alltså de va till o med jobbigt ghhhaaa vad nörd jag är...

hörreniiiii  jag blir 18 imorgon ^^,

normal vem är det?




i en normal värld är alla onormala

i en värld där allt ska vara normalt är det svårt att inte va onormal

i en värld där strävan efter normalitet existerar är det onormalt att vara normal

vad är normalt ?

vem är normal?

någon som följer normen, gör det andra gör.Någon som inte skiljer sig från det som är vanligt. någon som representerar ett medelvärde?  Man är den som inte är för mycket och inte för lite- alltså normal
eller?

jag gillar inte rubriker



jag och köket.


happpyyyyyyy o de är Frreeeeddaaaaaaa!

AAAAAAAAAlllltttiiiiiDD

tillbringar kvällen med denna snygging!

Jag är på riktigt jäva bra humör idag alltså:)  matteprovet verkade gå enormt bra o alt har bara flytit på idag :P
nu tänkte jag baka en kladdkaka och överraska Erik när han kommer hem  =D

helgen i Stockholm

Hej hopp  nu är jag tillbaka igen för dagens andra inlägg!
Det kommer att bestå av massor med bilder sen helgen i Stockholm. LOVE




























Avslutar med denna bild som är tagen i gammla stan. 
Vi har haft en helt underbar helg iaf!  fick inga bilder från då vi var på spa, badade i poolen på taket och käkade massvis med goda frukter :) 

Nej nu börjar det bli sent och jag måste iväg till Ebbis nu =D  



De gjorde mig glad :)


såhär ser jag ut idag.
har varit på riskettan i 3,5 timme idag på förmiddagen så tog ledigt hela dagen från skolan. Men har inte varit så mycket ledig för det inte utan jag har tvättat sen klockan ett och är inte klar än... har till och med varit så duktig att jag strykigt emellan åt då jag väntat på att tvätten ska bli klar:) 

När jag gick till bilskolan imorse mötte jag två farbröder i kön vid banken o de sa vilken vacker kvinna du är och log mot mig =D hahaha blev alldeles chockad, vet inte ens om ja sa tack  ;$

Nej tusan nu måste jag ner o hämta tvätten sen ska de pluggas!!!! 
uppdaterar mer senare ikväll- ska lägga in bilder sen helgen också  lovar det! 
Pussokram<3


alla hjärtans dag kallas det

Jag hade väl hoppats på att han skulle komma hem igen...  godnatt hoppas ni hade en bättre dag än mig.

home from the big city!

Tjabba!
Hörre ni jag har haft världens bästa helg i Stockholm tillsammans med Erik Minmmi och Rikard. Tack så himla mycket för allt Mimmi!!!!

Jag tänker inte skriva så mycket om vad vi har gjort än för att imorgon kommer mamma med dosan så jag kan lägga in bilder och visa er istället:)

Måste bara säga att jag har världens underbaraste pojkvän!  Han gör mig så lycklig och jag klarar mig verkligen inte utan honom. O  jaaa de är såååå !

Vad sjukt det är ändå att man kan vara så beroende utav en människa. Det finns människor man inte kan leva utan, man känner sig inte riktigt hel utan dem.

Fan va gött förresten, grannarna spelar hög musik med mycket bas- jag bara älskart ! Inte bara vi som njuter av musiken!!


Stockholm here we come



yesbox, om en timme sitter vi på tåget på väg till Stockholm! =D Erik jag Mimmi och rikard ska tillbringa helgen i Stockholm på lyxhotelllllllll!!
kommer inte blogga någonting under tden vi är borta
så ni får höra mer utav mig på måndag!  tjjaaooo




jag tycker det är tråkigt att skriva rubriker

Ja faktiskt så sitter jag rätt så ofta på golvet när jag är vid datorn men det är bara för att sladden till högtalarna inte är tillräckligt lång så ja måste sitta på golvet. HAHA =D
Idag har jag tittat på en massa O.C avsnitt för jag har inte varit i skolan men jag gck upp klockan sju ändå för klockan åtta skulle jag ner till bilskolan och ha körlektion...
snart är det dags att gå ner dit igen för halv fem är det kurs! Ikväl jul kommer Ebba hit också!!!! weei 
då ska vi baka pizza och bara ta´t lugnt :) 

Tjaaaaoo  alla bästa! =D



PP

Man ska verkligen inte laga mat samtdigt som man bloggar... iaf inte jag. kokade över o så o luktade bränt -.-  MEN nu har jag ju lär mig det :) sen tog jag faktiskt bort brödrosten nu innan  jag började laga mat;P  har fått en jättefin utav Ronja ! tack så mycket =D
ghhaaa till helgen blir det Stockholm ! tagggaarr med denna underbara låt =D

powepuffpinglorna

sjuk nu igen :(  fy tusan vad jag blir arg !  Jag är aldrig frisk ju"/  jag tror jag har världens dåligaste imunförsvar iaf-.-
Har varit i skolan idag o haft matte hela dagen tillsammans med Jenny. Tisdagar är så fruktansvärt bra för då får vi jobba med vilka ämnen vi vill under dagen:)  så borde alla skolor ha!
När ja kom hem  åkte Erik på en gång för han skulle på kurs idag o utbilda sig till fiskepolis , haha  =D
Lagade iaf mat direkt sen har jag gjort tester på datorn till körkortet, gick förvånatsvärt bra faktiskt :)
Tittar just nu på 112- på liv och död, äckligt ändå att vara ambulansförare och får ta hand om folk som håller på o dör liksom. fy fan vad läskigt. Sen får di ta hand om fyllisar också som spyr o krånglar :s
Jag följer ju The O.C   o ja kollade klart på¨säsong tre igår o Marissa dog, eller ja det verkade iaf som de. hon såg rätt så död. Jag laddar nu ner säsong fyra ( den sista)  kommer titta hela natten skulle ja tro om ja känner mig själv rätt ;)
Håller på att planerar min födelsedag o helger där emellan osv. Det ser ut så att på min födelsedag ska jag sova hos Lovisa och på kvällen ska hon jag Frida och Fredrik gå på hockey =D
Till helgen så blir det självklart utgång!  På fredagen blir det Örebro tillsammans med Emilie :)  & på lördagen blir de nog Bells eller Karlstad. Helgen där på blir det att bli firad av några vänner. Sen helgen efter det hoppas jag på att jag kan ta mig till Västerås så syrran o ja kan göra Västerås osssääääkkkeeerrrtttt så att säga. HAHA

FBBBBB


Hemma dag från skolan. Jag var påväg men vände.  Jag orkar inte vara jag längre.

Jag dansar med djävulen

Allting har bara varit fel idag. Varit arg, ledsen och förbannad hela dagen. Nu har jag städat lägenheten i några timmar men är inte på långa vägar klar...  det är ungefär en halv timme kvar tills jag ska gå ner till gymmet så jag tänkte dela med mig av min önskelista:)

* Vita linnen
* Utomlandsresa
* Kamera
* Pengar
* Presentkort på make up store.
* Presentkort på sport affärer
* Gymkort
* Vta & röda converse
* Jeans
* Örhängen
* Nya tränngsskor


Disney on ice

Hej o håååå, Nu har vi kommit hem från en riktigt bra  dag i Linköping!  Visst vi kom sent till föreställningen men det var tur att Peter på 118 118 hjälpte oss att hitta dit tillslut ;P




riktigt barnsligt kul var det faktiskt =D  de borde ni alla åka o se på tycker jag!

Nu ikväll ska jag plugga som en tok, iaf försöka.. får väl se hur långt jag kommer. Melodifestivalen börjar ju ikväll också vilket självklart måste ses!
Har Eriks dator här i Storfors nu också så nu kan jag se klart på hela säsongen av OC (Y)

Hoppas ni andra har en grym och galen lördag till skillnad på vad jag kommer få ... Hahah   jaja

TJJJJJJAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOO !


FFFFFREDAG!

Idag har jag varit på stan och lunchat med denna underbara tjej :) 

Jenny var ganska så extas idag då hon fick reda på att Måns Zermerlöw var i Karlstad och bodde på clarion Hotel så efter vi käkat blev de stan en sväng för jakt på Måns ;)
Snart snart snart måste jag hoppa in i duschen för Erik och jag ska åka till storfors  & där ska jag träffaaaaa- 
just de, denna goding!

...



just nu

Det måste va på liv o död

Jag har inte bloggat på väldigt länge nu, jag vet...
Det är så himla mycket just nu, helt galet faktiskt! Jag har fått börjat träna nu igen vilket är helt underbart:)  Men jag har dock inte kunnat lägga så mycket tid jag velat på gymmet för det är för mycket i skolan nu:s
Jag har legat efter i ungefär alla ämnen fram tills idag då jag kommit ikapp i något ämne. Men jag förstår egentligen inte hur de blev så att jag helt plötsligt låg efter i allt... men nu är det som de är så nu gäller det att bara plugga plugga plugga! Nu ligger jag bara efter i idrotten, matten, religonen och svenskan ..... 
Imorgon har jag körlektion med Per och efter det teorikurs- så måste läsa på lite i boken nu. Ghhhaaa jag orkar snart ingenting;( 
ska äntlgen boka halkbanan nu också. 

Efter allt de där på bilskoan så ska jag och Alice ner till gymmet o köra styrka sen tänkte vi även testa på Fitness Yoga, någon har testat det?  hur var det i så fall ? 

Gud vet ni va , inatt drömde jag att jag gifte mig med honom ;$ 
Mikael Persbrandt gör nu allt oftare att jag vaknar med ett leende på läpparna javisst=D hihihihi

RSS 2.0