trettiondejuli

tillbaka på jobbet efter en helgalen helg i Askersund. Jag har haft det riktigt roligt ska ni veta =D
Jaag hade tänkt att lägga upp bilder från helgen men Linn och My har väl inte riktigt vaknat än, skicka dom till mig så fort ni kan tack ! :D
Idag fyller min bror år, Grattis till honom!!!!! Ska dit på Kalas snart och har jag köpt något?  Nej! ;$ jag skäms. Fan.
Köpte detta linne i söndags på vägen hem :)
Jag och my fick med oss en hel del och vi var kanske en aning kvar för länge på stan för när vi kom tillbaka var linn redan packad, så  full o go o glad! HAHAH
Men som sagt bilder kommer, nu ska jag fira min bror :D

tjugosjundejuli

Nu åker vi till Askersund , äntligen :)  Linn den nöten har ju självklart inget ID -.-  Meeeen de går nog ändå får vi hoppas(A) 
 

tjugosjättejuli

Har umgåtts med min bästa vän och igår kväll åkte Erik ring!
Så jävla underbart med detta väder nu alltså :) Nej nu har jag inte tid. Jag håller på att färga håret på Frida sen skulle jag ha varit hos Linn nu också... bye!

tjugofemtejuli

 
Nu åker jag till mitt paradis. :)
 

tjugofjärdejuli

Ledsen. Det är just vad jag är just nu... Jag har ju vetat om det ett tag nu, att han ska flytta. Men idag känns det mer. Det är bara två månader kvar innan han tar sitt pick o pack och far iväg ifrån mig.  Att vi bara ska ses 5 gånger på tre månader gör att jag gråter ännu mer :( Jag vill ju ha dig hos mig jämt. Från att ha sovit med dig näst intill varje natt nu i ett år till att knappt ses"/
Jag vet att vi kommer att klara det här du och jag. Du har övertygat mig så många gånger om att jag är din nummer 1 och att det är mig du vill leva med. Och jag är så lycklig att jag får vara din, så det vore fel av mig att inte vara glad för din skull.
Detta är något Erik verkligen vill göra och jag kommer stötta honom till tusen.

Utkast: Jul. 23, 2012

Vill åka nu nu nu nu till ASKERSUND !
Hum, jag undrar vart vi ska sova o så :s Slutar jobbet klockan två på Fredag och 14:03 korkar jag upp och blir upphämtad av My sen bär de av till Askersund!
Vad skulle världen vara utan musik egentligen?
LOVE IT!


Jag- Men det går inte jag har Mys byxor på mig.
Mimmi- vadå vad spelar det för roll ???
Jag- Ja men det är ju Mys
Mimmi- Ja ?????????
Jag- hon måste få dom tillbaka
Mimmi- vadå hon vem ska ha mysbyxorna ??

Ditt namn är knas My.

tjugotredjejuli

Hej där.
Jag vet en hemlis.


 

tjugoförstajuli


                                          Vi hör ihop                                           
 
 
 
 
 
Jag är galet kär i honom,
behöver inte säga mer än att jag älskar dig Erik <3

tjugoförstajuli

Hade en superbrakväll igår! Tänkte lägga upp en sötisbild på Isabelle men den har tydligen försvunnit från mobilen -.-.. ?
Nu ska jag slänga in lite bilder från de dagar jag varit ledig  ^^,
 
 
<3

tjugondejuli

Har precis kommit ur duschen, ska göra mig klar nu för att åka hem till Isabelle!!
Helt underbart att jag varit ledig denna dag"! Har solat och metat nästan hela dan :)  Fick faktiskt den största abborren (Y)  Skulle vilja lägga in massa bilder men jag känner mig för stressad för att ens försöka hinna med det men jag har i alla fall lagt in bilderna sen vi var i stugan med klassen. Blev dock bara några få enstaka bra bilder, resten är suddiga precis som kvällen ;) 
My jag och Linn har nu köpt våra biljetter till ASKERSUNDS SUMMERPARTY!" läääääääängtar något sjukt!  Undra om det är några man känner som ska dit?
Men va fan nu börjar det regna också bläääää. Tur att jag tog det där körkortet ändå, fast jag hatar att köra bil så är det ju bra att ha;).


sjuttondejuli

Inatt var mimmi och jag i Ayia Napa , vi var sämst.  Vi var på massa olika museum och vi tittade på skolor under dagara. Vi festade inget och gick inte ens i shorts, inte ens lite bruna blev vi ! Ghhhaaaa
 Jag får se om jag åker dit i Augusti med My, Hilda och hennes vänner :)
Jag jobbar för fullt om dagarna och när jag inte gör det är jag i sommarstugan tillsammans med min syster!
Jag hatar att hon ska åka tillbaka till Västerås... Tycker hon kan vara kvar här hos mig i några veckor till...
Sen är jag hos farmor om dagarna nu också !:D  de  är sant. Ni som känner mig väl vet att det har varit jobbigt mellan henne och mig ett tag  Men det blir väl en period när det är så med sin bästa vän antar jag?
Det känns så skönt att kunna få komma hem till henne igen och bara vara vi två som vi alltid har varit. Tänk att man kan bli riktigt osams med sin farmor. Vi har både gråtit tillsammans och skrattat högt av glädje! JAG ÄLSKAR VERKLIGEN MIN FARMOR.

Vet ni vad. Ja brukar ju tänka på livet. Varför man gör vissa val och hur man egentligen tänker när man gör sina handlingar.Jag tror som Benny Rosenqvist att vi alla gör vår egen livsplan innan vi ens hunnit födas.Att när man dör får man träffa sin guide och tillsammans med honom/henne gör man sin livsplan. Jag tror att allt redan är bestämt- hela mitt liv. Jag tror ja själv har valt att t.ex. sätta kärleken på prov bara för se om man klarar av den och om man tar rätt beslut. Vissa saker ska bara hända i ens liv för det är redan förutbestämt och och det går inte att ändra på.

Vi människor är så rädda för att dö att vi inte ens törs leva fullt ut.
Alldeles för många utav oss låter rädslan styra våra liv.
Man är rädd för att man inte ska hitta kärleken, att välja fel jobb.

Jag tror att allt redan är nerskrivet,i ens livsbok eller något liknande.

LAAAAAAALAAAAA

 
lalalaallaaaaaaLAAAAAAAAAAAAAA
Nu ska jag hämta Isabelle, tjjjaaaaooooo
 
 
 

Fredag den 13

Tjohooo, har haft en riktigt bra dag på jobbet! jag har varit hem till Erik och tittat på alla papper han fått från försvarsmakten, nu är han antagen och ska utbilda sig ! Spännande.  Men fan vad jobbigt det känns att han ska vara borta så längre ...
Jag sitter i mitt rum nu och spelar min älsklingsmusik. Just nu saknar jag inte lägenheten alls, mamma, pappa och Frida är i Västerås där de ska stanna över helgen.

Just nu går det väldigt segt för mig..  ja håller på att klä mig, sminka mig. kolla bloggar. skickar sms. pratar i telefon. och bloggar- samtidigt. Snart ska jag åka och hämta Isabelle, vi ska till Ica för att handla massa godis till ikväll då det blir massa film hos henne :)
 Ska även bli bjuden på mat, undrar vad de kan bli för gott.. grillat kanske ? ;)Tiondejuli

Nu ska jag bege mig hem till Malin ! :)  en riktig myskväll är på G ! 
 En sak till. Jag vill verkligen ha en ny mobil...  Ja vill också kunna ha instagram..... -.-


 

något

Här sover jag numera :)
 
 
 
 

RSS 2.0