Seg söndag



Japp, har varit och tittat på Tintin med Frida och Mamma:)

Helgen har varit galet bra!  I fredags fest i Karlstad med mongofolk
och lördag festat men ännu mer mogofolk;)
Kommer att lägga upp bilder till veckan när ja fixat kamerasladd osv...
tänkte ta med mig Erik och åka till bror för att se på hundvalparna men så blev det inte men det får bli av nästa helg istället och då hoppas ja syrran följer med också , den flickan är utomlands just nu. Är ganska så avundsjuk!
ikväll måste vi hjälpa till och rösta på Sofia också ! Hoppas det går bra för henne och Danny ikväll, kan förstå att hon är extra nervös!
Haha nu kom ja o tänka på jenny, hum undra varför;)



´Take care alla osv´

CLOWN ELLER NUNNA?



Om tjugo minuter kommer Jennys mamma och hämtar mig=D
Då ska vi till Karlstad och börja fixa oss inför halloweenfesten !!!
Förra året var jag en djävul, hade då röd kroppsfärg överallt på kroppen vilket inte blev så lyckat när det färgade av sig vart jag än satte mig ...  Men i år tänkte jag vara NUNNA eller CLOWN !  jag har sån beslutångest!  båda dräkterna är skitbra och roliga så jag vet verkligen inte vad jag ska klä ut mig till ?men jag tar med mig båda så får vi se senare vad det blir;)


förra året då jag var djävul...




´Take care alla osv´








Det brinnner!!



Hjälp!  
När jag kom hem från skolan var jag galet hungrig så självklart skulle jag laga mat de första jag gjorde så jag slog på plattan och la i smöret i stekpannan och gick o kissa. Sen när ja kom tillbaka så hade inte smöret smällt men det hade minsann  brödrosten gjort! jag hade slagit på fel platta!!  så där stod brödrosten och poffade o rykte..
Det luknar skunk i hela lägenheten och det ligger en ihopsmält brödrost på spisen ... TUR VI INTE HAR BRANDLARM!
förlåt Cristoffer för brödrosten  men du får skylla dig själv ändå att sånt händer när du inte svarar när vi ringer dig !

aja de var väldigt tokigt gjort av mig iaf men Anders har lärt mig en sak nu iaf o det är att aldrig ställa något på spisen:)  (fast egentligen så var de inte mitt fel för alltså man ser inte riktigt så bra på spisen vilken knapp som tillhör vilken platta så de kan faktiskt hända vem som helst...

Nu är de väl bara till o köpa en ny brödrost och kanske en ny spis:s?   alltså jag skojar inte de ligger en ihopsmällt brödrost på plattan :(

Klockan fem ska jag träna zumba där efter kick´n box och sen SBU !! (hoppas att de går bättre för mig på träningen än vad det gör i köket)

men tusan vad synd att jag inte hade en kamera hemma så jag kunde tagit kort på den smälta brödrosten.. Det skulle faktiskt kunna vara konst:)


<3





Jag saknar min syster väldigt mycket.


Sommaren 2011 har verkligen varit en bra sommar! syrran och jag har umgåts en del och vi har framför allt haft det riktigt roligt!  Vi har många fina och roliga minnen tillsammans från i somras:)

vi har testat på weakboard, vattenskider, kört ner i diken. stått halv nakna mitt i natten med flygandes tält i nävarna;)
och vi har festat tillsamans och haft riktigt jävla kul i Västerås!
Ofta tänker jag på hur annorlunda det skulle vara ifall jag flyttade till Västerås, då kunde vi smita ut varje helg på nattklubbar och dansa som galningar hela nätterna!
och vi skulle även bara kunna ta långa härliga morgon och kvälls promenader tillsammans.
Att han ha en storasyster som Mimmi gör mig väldigt stolt.
Hon har alltid tagit hand om mig och velat mitt bästa (även om jag inte alltid förstått det på en gång med oftast inser jag senare vad hon menat.. :)
Vi är verkligen lika varandra och så otroligt olika på samma gång.
Men vi två ser sakar på samma sätt som ingen annan kanske försår sig på, vi förstår varndra på en annan nivå.
något som är väldigt jobbigt det är att vi bor så långt ifrån varandra. vi har hemligheter som vi inte direkt kan prata med vem som helst om. Utan det är du och jag som vet hur det är, ingen annan kan nog riktigt förstå det vi vet.
Du är väldigt bra syrran och alla borde faktiskt få ha en storasyster som dig tycker jag. Även du. jag kan inte riktgt ta hand om dig så som du gör för mig men jag försöker  i alla fall :) 


I framtiden hoppas jag att vi kommer bo i samma stad, Västerås eller Karlstad?
Jag kan gärna gå på högskola i Västerås =D

Tycker om dig väldigt mycket <3


vill bara försvinna ett tag



allt är Kaos !


vill bara krypa ner under jorden


´Take care alla osv´


Bakfull eller framfull kanske?

Inatt dansade vi tills vi stupade !
började kvällen hos Linn med sminkning och fix sen sätta vi igång och förfesta !
om ni fick konstiga sms av mig igår var det p.g.a. att vi körde sms roulette meen de hoppas ja att ni förstod;)
Måste säga att kvällen igår var förbannat rolig!! Elin och de andra flickorna hade fixat kvällen perfekt så tack tjejer för en crazy natt =D jag vet inte vad många gånger linn och jag gick fram till dj:n o fixa rätt sorts musik men till slut förstod han vad bra musik var iaf;)  hahah!

sen mår man ju som man gör idag... Gick inte upp för ens efter tre då Eriks mamma tyckte att vi borde gå upp. Har varit rätt så seg idag, inte bakfull utan framfull som pappa säger;)  usch.. aja men de var de värt så himla kul som vi hade det igår=D Jag skulle ju ha tagit med mig kameran också men självklart så glömde jag ju den hemma... så har inga bilder från igår tyvärr:(   bara en bild på mig och linn innan vi dragit till Åtorp så den tänker jag lägga upp iaf;)




<3





Är fortfarande kvar i Storfors hos mamma och pappa. Erik skulle spela innebandy ikväll så vi åker hem senare. Det känns så underbart att kunna säga att vi ska åka hem till oss, att vi har ett eget hem. vårat hem.


älskar dig

 


LÖRDAG = FEST



Ikvällen igår var jätte trevlig:) !  Tack Emilie =D




Emilie på mastiiiissss =D



Åkte hem väldtigt tidigt i morse för att åka till vargbroskolan och vara med Frida då dom hade öppethus på skolan!
gud vad jag saknar den skolan och vissa lärare :)  Är super taggad inför ikväll , då blir det födelsedags fest för tre brudar i Åtorp:)  Jag tar med mig Linn dit ikväll, jag menar vad vore en fest utan den pinglan * ?
Klockan fyra ska jag hem till min älskade och otoligt saknade Farmor<3  det är helt sjukt vad jag saknar henne...



sexxxyyyy!


nnaaww  vad söt du var där lill - lönnis;)






Trallallaaaa  nu måste ja kila. uppdaterar bloggen bättre imorgon !
vill också bara säga en sak innan jag stänger av skärmen och de är att jag älskar bruden till höger på bilden, man kan inte ha en bättre vän ! <3




Take care alla osv´


äventyr



Idag blev det bara en svenskalektion sen for mamma o jag iväg någonstans här i stan där vi skulle få vara "modell för en dag" Var rätt så roligt faktiskt =D Men det tog ett bra ta innan vi hittade dit för mamma hade ingen aning om var det var någonstans, men vi blev nog bara 20 minuter försena tror jag;P
mamma och jag lyckades dock inte få några bra seriösa bilder tillsammans utan mest bara flumbilder eftersom vi lyckades alltid börja asflabba och bonka huvena i varandra...  aja men de blev några singelbilder iaf som jag tänkte dela med mig av :)




världens vackreste mamma<3

 

 

 

Nej de regnar ute nu hör ja...
ska snart möta Emilie på stationen och då blir det raka vägen till mastis för att käka tacos!

Ha en förjäva bra helg alla, för de har jag tänkt att ha!


´Take care alla osv´




Get him to the Greek







Igår gjorde Linn och jag något väldigt busigt !  Vi skulle ju då jobba igår och de gjorde vi , iaf ett tag. När vi hade jobbat en timme hade vi redan fått nog på Robert(chefen) och på att tjata på alla kunder. sååååå
Jag kom på idén att min farmor gått bort så jag låtsades ringa till mamma och hon skulle då ha berättat de för mig på telen så ja började störtgråta och sprang in på toaletten och började nypa mig under ögnon så ja skulle bli röd ja sen fortsatte Linn och jag med att hälla vatten på kinderna osv. Linn tyckte även att hon skulle ge mig örfilar för man blir tydligen tårögd då påstod hon ;)  haha fy vad galna vi var men det fungerade iaf. Linn gick till chefen och berättade vad som då skulle ha hänt och vi fick gå men Linn var ju verkligen tvungen att jobba extra nu för att min farmor skulle ha dött.  Tsss kan han glömma för vi säger upp oss på måndag!  haha =D Det ska bli så skönt att slippa de där och kunna träna och bara umgås med mina fina vänner istället.

ja vi kom hem vid åtta tiden igår då och då kom Niklas och hämtade oss på station =D (han har ju körkort nu den killen;)
Kvällen fick väldigt många skratt efter alla Eriks och niklas försök att handla. De gick ju inte så himla bra eftersom dom glömde hälften av sakerna hela tiden men ja tillslut så kom dom hem med allt iaf :)
massa godis och gott till filmen: Get him to the greek ganska så rolig faktiskt :)  den kan ni se på om ni har tråkigt tycker jag eller om ni har kul men vill ha de roligare.

Idag då så blir det zumba, styrka och kondition på galaxen :) Mammi kommer förbi snart med nybakat bröd också. hon gör så himlans gott bröd ska ni veta!

hihi vill bara skriva den en gång till - jag ska inte jobba något mer på Tele 2 för jag ska säga upp mig på Måndag =D ( precis som alla andra har gjort som jobbat där;)  haha aja

Tack Mimmi att du fixat designen på min blogg! är jätte jätte nöjd =D hoppas du kommer hem snart så vi kan träffas, eller om ja får komma till dig och den nya lägenheten kanske:)


'take care alla osv !


Ledig typ


så sämst... glömde mobilen hemma idag så det blev inge jobb för min del idag eftersom jag måste fixa smsbiljett för att ta mig hem. Men rätt så glad över det faktiskt:)  kände inte för att jobba idag, eller ja de känner jag ju aldrig för.
Linda och jag har bestämt datum när vi ska säga upp oss och då ska vi fira! hahaha
Erik och jag har nyss käkat mat, förjävla gott!  Nu väntas de massage innan jag ska iväg och träna, har sjukt ont i nacken o ryggen, dels för att när ja somnar på bussen så hänger liksom huvve åt ena sidan o sen när man vaknar och ska gå av måste man nästan hjälpa till att hålla huvve rakt eftersom de gör så himla ont...
Idag är det den 17:de- Eriks och mitt datum <3  Så ikväll blir de myspys med film osv. på tal om osv, haha jag skrev en uppsats om samhällsutvecklingen i psykologin och jag fick inte MVG pågrund av att jag skrev osv. Hahah Lars är rolig han.

Tack att ni finns

Ibland är livet allt bra.
Människor är nog det bästa som finns.
Särskilt de som är ens absoluta favoriter.
Utan dem hade livet inte vart lika bra.
Sen finns det de som återkommer med jämna mellanrum.
Och när du träffar dem, känns det precis som vanligt.
Igen, som om tiden rusar bakåt.
Men det finns de i ditt liv som bara pangbom försvann utan att säga farväl.
Ofta undrar jag om det var meningen att vi skulle skiljas åt, att vi skulle gå olika vägar och inte höra ihop längre.
Det kanske var meningen. Vi behövde varandra bara en kort stund eller en längre tid men tiden vi hade tillsammans var redan förutbestämd. Vi skiljdes åt då vi skulle.
De som förstår dig på ett helt annat plan är speciella.
Att fortfarande ha detta band med någon, är ganska stort.

De skriva orden som för alla andra kan te sig svåra, förstår du.
Utan att jag behöver berätta, vad de står för och varför jag skrivit dem så förstår du.






T



Tänkte bjuda på lite bilder från inatt då vi bada tunna o härja! Måste säga att de var en sjukt bra kväll och tack tjejer för allt=D







så jävla goa är niiii !  love you girls!





Imorse vaknade flickorna av att jag skrattade som aldrig förr, fast i sömnen då...
Men de är så konsigt för att ja drömde att en kille blev påkörd:s ja de var iaf de jag kom ihåg... knepigt haha
Ikväll blir det bara en lugn kväll hemma tillsammans med Frida. Mamma och Pappa ska iväg på 50 års kalas.

är inte på sådär jättebra humör idag, känner mig seg o allmänt tråkig

bläääää meeen aja tjofräs



HELG!


sköt att de äntligen är FREDAG! =D
slutar tjugo över tio på fredagar vilket innebär att jag hinner hem och köra lunch zumba samt styrketräna.
så aldelles strax bär det av till galaxen.
när ja satt på tåget hem från Karlstad så satt de en jättegammal gubbe brevid mig o jag blev rädd över vad gammal han såg ut att vara!  vad läskigt de är ändå när folk blir rädda för en för att man ser så gammal ut:s?
så gammal ska  jag inte bli iaf ;)

Mina nyinköpta vinterskor





Ikväll blir det att umgås med dessa brudar samt kajsa
och förhoppningsvis kommer Hilda också=D
Badtunna, matlagning och Idol står på schemat för ikväll!



DU om någon


Du om någon borde veta att jag inte kan/borde vara ensam


Drömmar&Hemligheter




Åkte aldrig till skolan idag utan blev hemma. Jag blir så himla seg av att inte få träna varje dag utan jobba till nio på kvälen.... Men money money money !

ligger i sängen o tittar på True Blood, alltså man blir verkligen helt fast av serien !  Idag blir det iaf träning från halv fem till nio, ska bli så otoligt skönt!  Idag kör jag lite Zumba, konditionsträning och ett styrkepass får det bli på det också.

Igår natt drömde jag att Erik och jag bodde på Marieberg och att det fortfarande var ett psykhus och
helt plötsligt springer det in galna gamla människor (som verkligen såg helt död ut) in i våran lägenhet och börjar slå sig själva i skallen med våra grytor och stekpannor :s  Erik blev galen han också för till slut anslöt han sig till dom och gjorde lika dant och där mitt i allt stod ja helt livrädd:s   crazy dream !
Inatt där emot drömde jag att jag var tillbaka i ringen , vilken härlig känsla det var fast den inte var verklig. De svarta boxningshandskarna var på och jag såg verkligen glöden i mina ögon från drömmen. Det är en sån speciell känsla när man står i ringen och är redo för fight. tekniken gör att det går så himla lätt. Förr kunde ja inte klara mig utan boxningen en enda dag i veckan. När jag var ensam och hela världen var upponer för mig fanns boxningen där som en lösning. De timmarna jag spenderade på Fight Center gjorde att jag glömde verkligenheten för en stund. Alla bekymmer följde mig aldrig med upp på vinden.

jag saknar det

men det finns sina skäl till varför jag aldrig kan återvända. nu i efterhand inser man vad man skulle ha gjort annorlunda.Det var två veckor av mitt liv som förstörde det jag brann för, men jag har mig själv att skylla.
Det är faktiskt helt otroligt läskigt vad man påverkas av människor. fan för det
Det finns så många hemligheter vi inte vet om varandra, mitt liv,ditt liv- vad vi alla går igenom. ALLA har en riktig hemlighet som endast man själv vet eller om man har varit modig nog att berätta den för någon. Man vill gärna dela med sig av den för den är oftast svår att bära på själv.  Min "hemlighet" tog det många år innan jag berättade för någon. Men nu vet han om den. Det känns hemskt att berätta den men ändå väldigt skönt. Men den är något vi aldrig pratar om.














YOU DON`T KNOW


You don't know.

Att du bara är mänsklig.

Du kan inte vara på tre ställen samtidigt.
Du kan inte hjälpa alla andra, även om du så gärna vill.
Du vill vara oemotståndlig och populär.
Du vill inte säga nej.
Du får inte vara sjuk
Du får inte ta hand om dig själv
Du har ett liv, ibland blir det för mycket.
Stanna upp och fundera, låt världen segla förbi för bara en liten stund.
Omslut dig till din egen värld, där du härskar.
Låt det ta tid, för det är dyrbar tid.
Låt inte andra styra ditt liv.
Du är nyckeln till något större och det är bara du som vet var dörren är.
Även om allt går åt helvete då och då finns himmlen kvar.
Att vilja ha för mycket är mänskligt, men ibland måste man öppna ögonen för verkligheten, det går inte, det tar stopp och ja det är frustrerande när kroppen säger emot men någon måste visa för dig att du är slut.
Alla känner nog igen sig i detta men kanske en person känner sig mer träffad och jag säger detta för att få dig att förstå att du inte är gjord av järn, utan av kött och blod, a mortal.
Så kämpa inte emot utan ta stryket. känn efter vad du egentligen själv behöver och vill.

Jag älskar dig
Åkte hem  från skolan eftersom jag var klar med bliduppgiften så ville bara skriva av mig lite grann när jag ändå hade tid...
Men strax bär det av till Karlstad igen för att jobba! happy face på de, elleerrr??
Sjukt tråkigt att inte Linn ska jobba med mig idag:(  sessan skulle ju sova här också ... MEN det får bli en annan gång ! Nu blir det att se ett avsnitt av True Blood innan jag åker=D



SÅ MÅNGA


,



så många kort
så många känslor
så många minnen
så många saker
som påminner om dig.
så många kyssar
så många bilder
så många skratt
så många händelser
som påminner om dig.
så många texter
så många sånger
så många leenden
så många platser
som påminner om dig.

så många dig
så många du
så många mig
så många jag
så många oss.

Mycket har vi att se tillbaka på, flera dagar, månader och år
fler dagar, månader och år har vi även framför oss


låt det alltid vara oss<3




Hard work,work

- Hej mitt namn är Cecilia och jag ringer från Tele 2
- Jaha hej
- Jo de är så att jag ringer för att ni är kund hos oss på eran hemtelefon
- Nej jag ska inte ha någonting!
- Men jag ska inte sälja nå---
- men av fan jag ska inte ha något säger ja!
- Men jag ringer för att ni redan är kund hos oss jag ska bara sänka era kostnader
- Du din jävel nu tänker ja polisanmäla dig!
- lugna ner er lite
- Vad var det du hette!!???
- Pippi långstrump
Sen lägger ja på

Ja det är ungefär så mina kvällar ser ut nu för tiden..
Jobbar då på tele 2 tre gånger i veckan i Karlstad. Kan inte säga att jag har den trevligaste chefen meen det får  funka ändå.

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Amandas födelsedag !

Grattis!!

Btw så har jag gör ont i nacken sen i lördags -.-
Nej nu kan jag inte sitta här längre utan måste pluggaaa


Vi ba kör !



Jaao kvällen igår var superfin=)  tänkte dela med mig av lite bilder från en galen natt hos Linn
Det var mycket vi klarade av den kvällen
en hel jäva dans till idrotten med snyggjonas
dansade tills vi stöp
o vi söp en hel del
Linn och jag vaknade med nackspärr- vi headbangade nog en aning för mycket inatt;)






???




Sötisar




lilla shotten akta dig , akta dig, akta dig lilla shotten akta dig
NU SÅ TAR JA DEJ




Jenny tränar på dansen skulle ja tro ;P


haha bilden talar för sig själv;)  goding dääär!







yes, just On the Floooooorrrrr!






Nu krångar det att ladda upp bilder men kommer lägga ut mer bilder på facebook senare =D
















ORD


Ord.
Kan jag lita på dem ?
ständigt blir vi människor sårade av dem.Ibland mer än vad vi borde och ibland mindre.
Menar du det du säger,eller är de bara en undanflykt från sanningen?
Hur ska man veta att det man hör är sant?
Ord är egentigen bara massa bokstäver som rabblas ut ur munnen på en.
betyder de detsamma som de uttalas,har alla ord ens någon mening?  JA. NEJ.


 


En del frågor utan svar




hur gammal blir en fågel?
varför suktar alla efter sådant som är utom ens gränser?
varför lever inte alla bara ett bra liv?
varför är livet så orättvist?
varför är barn så ärliga och inte vuxna?
vad är det för skillnad på cloetta och center?
hur uppkommer idealet?
varför föds vissa med onda avsikter,eller blir de bara påverkade?
varför är det så viktigt vad andra männsikor tycker om en?
hur kan människor bete dig så olika?                                                 




vad det är bra att jag har dig. ja det är bra att jag har dig. ja det är bra att vi har oss.
för ingen, neh ingen ska va ensam.


Vill ha Helg nu!


Äntligen har jag skaffat en blogg !

Sitter just nu i skolan och skriver om psykopater...
Är väldigt förvirrad och trött idag så hoppas på att få sluta tidigare eftersom jag redan är klar med psykologin ändå:)
shit vad jag längtar till helgen, ge mig den nu tack! längtar till att få kunna dansa o härja med mina pinglor*


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0